0182 - 371 378
info@objektreclame.nl
Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur

Geen signproducten
maar signoplossingen

WORDT HERKEND DOOR SIGNRECLAME

Herkenbaarheid begint met signreclame. Uw bedrijfspand en bedrijfsauto zijn de visitekaartjes van uw bedrijf en moeten dat uitstralen. Objekt Reclame is gespecialiseerd in het maken van effectieve bedrijfsreclame in de vorm van gevelreclame, belettering, raamfolie en voertuigreclame. Wij bieden onze klanten verschillende signoplossingen door signproducten.

Opvallen met verschillende uitingen van bedrijfsreclame

Een bedrijf komt pas echt tot leven door bedrijfsreclame in te zetten. Of het nu gaat om de bewegwijzering naar uw kantoor, een verlicht logo op uw gevel, of het interieur van uw kantoor. Bij Objekt Reclame bent u op het juiste adres.

Rijdend reclame maken door autoreclame en auto wrapping

Wenst u onderweg herkend te worden? Dat is mogelijk! Van autostickers tot volledige autobelettering. Uw bedrijfsauto wordt beplakt in onze stofvrije showroom of bij u op (binnen)locatie.

Ontelbaar veel mogelijkheden met raamdecoratie en raamfolie

Liever niet al teveel inkijk of wilt u uw pand extra beveiligen? Dat kan door het raam te voorzien van raamfolie. Objekt Reclame komt bij u langs om de raamfolie netjes en vakkundig op de ramen te plakken. Voor deze signoplossing maar ook andere kunt u bij Objekt Reclame terecht.

Tijdelijke stickers en signreclame voor beurzen en evenementen

Staat u binnenkort op een beurs, congres of ander event? Dan wilt u natuurlijk extra opvallen. En dat begint allemaal met het achterlaten van een eerste goede indruk. Objekt Reclame bedenkt samen met u het beste promotiemateriaal en zorgt ervoor dat het op tijd klaarstaat.