Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Freesletters

Maatwerk freesletters: voor stijlvolle gevelreclame

Met freesletters (ook wel gevelletters genoemd) vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf en kunnen (potentiële) klanten uw pand makkelijker vinden. Maar freesletters zijn ook decoratief in te zetten, om het interieur van uw bedrijfspand een professionele en strakke uitstraling te geven.

We produceren alle soorten letters op maat in eigen huis. Daardoor ontvangt u tegen scherpe prijzen een kwaliteitsproduct.

Soorten freesletters

Freesletters zijn in diverse soorten materialen leverbaar. Alle materialen die we gebruiken (op geschuimd PVC na) zijn zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. De letters gaan jarenlang mee. Zo heeft u nergens omkijken naar.

Dit zijn de materialen die we gebruiken:

  • Acrylaat (kunststof)
  • Dibond (geborsteld aluminium)
  • Geschuimd PVC (kunststof)
  • Trespa (houtvezelplaat met een harde toplaag)

Bij Objekt Reclame werken we het meeste met acrylaat en dibond. Deze materialen zijn namelijk in alle RAL kleuren leverbaar. Daardoor kunnen we altijd de gewenste kleur leveren. Wilt u een print op de letters? Dat is ook mogelijk!

Acrylaat Freesletters

Dibond Freesletters

Acrylaat/Dibond combinatie

Montage en verlichting

We monteren de letters met behulp van afstandsnokken op de muur, zodat u geen schroeven ziet zitten. Montage van freesletters op het dak raden we af. Het zichtbare frame waarop de letters worden gemonteerd maken het aanzicht er namelijk niet mooier op.

Om ervoor te zorgen dat de freesletters dag en nacht zichtbaar zijn, kunnen we spots op de gevel monteren. De indirecte verlichting van de spots zorgt ervoor dat uw boodschap op een sfeervolle manier wordt verlicht.

Afmetingen en prijzen

Onze productie is op zo’n manier ingericht dat we vrijwel ieder formaat freesletter voor u kunnen maken. Grote letters vormen dus geen probleem. Maar ook met kleine letters (vanaf 10 cm) kunnen wij u prima helpen. De vanaf prijs waarmee u rekening kunt houden, is € 7,- per letter.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van freesletters? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dit is hoe we uw aanvraag opvolgen:

  • We nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren. Denk aan kleur- en materiaalkeuze en vanaf welke afstand de boodschap leesbaar moet zijn. Indien nodig komen we bij u op locatie langs.
  • Na de inventarisatie maken we een conceptontwerp, inclusief prijsopgave.
  • Bij akkoord plannen we de productie en de montage in.

Freesletters en vergunningen

Wanneer u freesletters op de gevel wilt aanbrengen heeft u daar een vergunning voor nodig. Geen zorgen, wij helpen u hierbij.

Na akkoord op het conceptontwerp sturen we u een tekening met de technische specificaties die u aan de gemeente kunt overhandigen. Zo voorkomt u gedoe achteraf.

Gerealiseerde projecten

Objekt Reclame heeft ruim 25 jaar ervaring in het produceren en monteren van alle soorten freesletters. Bekijk de onderstaande foto’s voor een impressie van ons werk.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Gevelbelettering