Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Raamfolie

Professionele raamfolie op maat

Een kantoor of winkel met veel ramen wordt vaak als prettig ervaren. Veel daglicht zorgt immers voor een fijne werkomgeving. Maar al die ramen kunnen ook voor nadelen zorgen. Denk aan overlast door zonlicht, ongewenste inkijk en een verhoogd risico op inbraak.

Met professionele maatwerk raamfolie lost u dit soort problemen eenvoudig op. Bovendien kunt u de raamfolie ook als reclamemiddel inzetten, door uw logo of een reclameboodschap erop te laten drukken. Zo wordt uw raamfolie multifunctioneel!

Soorten raamfolies

Bij Objekt Reclame zijn we gespecialiseerd in de volgende soorten raamfolies:

Anti-inkijkfolie

Wilt u de inkijk van buitenaf verminderen, maar niet geheel wegnemen? Dan is anti-inkijkfolie een perfecte keuze. De inkijk volledig wegnemen is ook mogelijk met privacy folie.

Inbraakvertragende folie

Met inbraakwerende folie versterkt u uw ramen, waardoor het een stuk lastiger is om het glas kapot te maken. Daarom spreken we ook wel over inbraakvertragende folie.

Zonwerende folie

Wanneer de zon op uw ramen schijnt wordt het al snel onaangenaam warm in uw pand. Met zonwerende folie lost u dit op en blijft de binnentemperatuur tot wel 8 graden lager.

Gekleurde raamfolie

Met gekleurde raamfolie geeft u sfeer aan uw pand. Het is mogelijk om diverse kleuren te combineren, zodat de ramenfolie overeenkomt met de huisstijl van uw bedrijf.

Raamstickers

Raamstickers, ook wel raambelettering genoemd, maken uw pand herkenbaar. Kies bijvoorbeeld voor een sticker in de vorm van uw logo of laat een sticker voor een tijdelijke aanbieding maken.

Raamfolie op maat laten plaatsen

Bij Objekt Reclame maken we alle raamfolies op maat en plaatsen we ze voor u. U heeft nergens omkijken naar. Bovendien werken we alleen met professionele folies van topmerken, zoals 3M. De stickers laten niet los en blijven jarenlang mooi.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Overweegt u om de ramen van uw kantoor of winkel met raamfolie te beplakken en heeft u behoefte aan advies? Of weet u al wat u wilt en wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk ons werk

Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie van ons werk te krijgen.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Raamdecoratie raambelettering Objekt Reclame
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Raamdecoratie
Objekt Reclame - Raamstickers
Raambelettering Vlaggen Banieren Objekt Reclame