0182 - 371 378
info@objektreclame.nl
Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur

Auto laten bestickeren

Uw bedrijf promoten terwijl u onderweg bent? Laat uw auto bestickeren. Autoreclame in de vorm van autobestickering is nog altijd één van de meest effectieve manieren om bij uw doelgroep onder de aandacht te komen. Een betere manier om in het verkeer op te vallen is er niet.

Of het nu gaat om de bestickering van één bedrijfswagen of een geheel wagenpark, bij Objekt reclame krijgt ieder project de aandacht die het verdient.

Autobestickering van hoge kwaliteit

De bestickering op uw auto moet niet alleen de aandacht trekken, u moet er ook jarenlang onbezorgd plezier van hebben. We willen immers dat het afgeleverde werk ook voor ons bedrijf goede reclame is. Daarom kunt u het volgende van onze autobestickering verwachten:

Conserverende werking

We werken alleen met folies van topmerken, zoals Avery en 3M. Deze folies hebben een conserverende werking. Zo blijft de lak van uw auto langer mooi.

Wasstraatbestendig

Onze autobestickering blijft goed zitten, ook als u met uw auto door de wasstraat gaat.

5 jaar garantie

Bij Objekt Reclame staan we voor vakmanschap en kwaliteit. U krijgt daarom standaard 5 jaar garantie op de folie.

Prijsindicaties autobestickering

Klik op de onderstaande links voor prijsindicaties en meer informatie voor het laten bestickeren van uw bedrijfsauto. Als u een offerte aanvraagt maken we een schets voor u en bepalen we de exacte prijs.

Vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw auto te laten bestickeren, heeft u behoefte aan advies voor uw reclameboodschap of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan via de onderstaande knoppen contact met ons op. We helpen u graag.

Door ons verzorgde autoreclame

Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie van ons werk te krijgen of lees hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

Wat zeggen onze klanten?

SBB Group BVBA

We wilden onze bedrijfsauto’s bestickeren. Objekt Reclame heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. Cor, bedankt!

Marco – Vofatec Procesinstallaties

Objekt Reclame bestickert sinds 2004 al onze bedrijfsauto’s naar volle tevredenheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima en afspraken worden netjes nagekomen.

Jan – Jan Installatie Techniek

Cor heeft onze autobestickering verzorgd. Vanaf het begin hadden we er een goed gevoel bij. Er werd veel aandacht aan het ontwerp van de bestickering besteed en vragen die we per e-mail stelden werden snel beantwoord.

Het opgeleverde werk voldeed 100% aan onze verwachtingen. Cor was bovendien zeer flexibel, we mochten de bedrijfsauto namelijk op zaterdagavond ophalen. Dat is topservice!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Reclame bestickering bakwagen Objekt Reclame
Objekt Reclame - Carwrapping
Fleetmarking Volkswagen
Objekt Reclame - Autobelettering
Autobestickering Mattone Volkswagen
Objekt Reclame - Trailerbelettering