0182 - 371 378
info@objektreclame.nl
Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur

Auto Laten Bestickeren

Uw bedrijf promoten terwijl u onderweg bent? Laat uw auto bestickeren. Of het nu gaat om één enkele bedrijfswagen of een geheel wagenpark, een betere manier om in het verkeer op te vallen is er niet. Autoreclame in de vorm van autobelettering is nog altijd een van de meest efficiënte en doeltreffende vormen om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Autobelettering van hoge kwaliteit

Als u uw auto bij Objekt Reclame laat beletteren, dan kunt u er zeker van zijn dat we de juiste folie kiezen en deze vakkundig aanbrengen. Daardoor blijft de belettering goed zitten, ook als u met uw auto door de wasstraat gaat.

Van eenvoudige belettering tot full color boodschappen

Of u uw auto nu van een eenvoudige bestickering wilt voorzien of een grote full color boodschap wilt overbrengen, bij Objekt Reclame geven we ieder project de aandacht die het verdient. Wanneer u met een door ons bestickerde auto rijdt, willen we immers dat het afgeleverde werk voor ons bedrijf ook goede reclame is.

Waarom uw auto door Objekt Reclame laten bestickeren?

  • Ruim 25 jaar ervaring: we weten als geen ander hoe we de folie professioneel moeten aanbrengen
  • De bestickeringen die we aanbrengen zijn wasstraatbestendig
  • De folies die we voor de bestickering gebruiken hebben een conserverende werking. Zo blijft de lak van uw auto langer mooi
  • Vanuit de leverancier krijgt u 5 jaar garantie op de folie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw auto te laten bestickeren of wilt u een offerte aanvragen? Druk dan op een van de onderstaande knoppen. We helpen u graag.

BEKIJK ONZE PRIJZEN VOOR AUTOBELETTERING!

Klik hier voor belettering op personenauto's

Klik hier voor belettering op bestelauto's

Klik hier voor belettering op bestelbussen