Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Bouwborden

Bouwborden en projectborden

Met een bouwbord of projectbord kunt u uw doelgroep informeren en enthousiasmeren. Zo kan een bouwbord de verkoop of verhuur van een woning, wooncomplex of bedrijfspand versnellen. En met een projectbord kunt u bijvoorbeeld uw diensten op het gebied van renovatiewerkzaamheden promoten.

Wij nemen graag al het werk voor u uit handen. Van het ontwerp van uw bouw- of projectbord t/m de productie en de plaatsing van het (weersbestendige) bord. Heeft u al een ontwerp en wilt u dat wij alleen de productie en plaatsing verzorgen? Ook dat is mogelijk.

Wat kosten bouwborden en projectborden?

Ieder bouwbord en projectbord is maatwerk. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de afmetingen, het materiaal waarvan het bord is gemaakt en de eventuele ontwerpkosten. Wij werken graag een maatwerk offerte voor u uit. Wilt u graag eerst meer informatie over de mogelijkheden of advies? Ook dan staan we voor u klaar.

Bouwhek reclame

Bouwhekken kosten u geld. Dus waarom zou u de hekken niet gebruiken om uw werk te promoten? Bouwhek reclame in de vorm van spandoeken zijn een goede aanvulling op bouwborden en projectborden.

Op een bouwbord kunt u bijvoorbeeld een wooncomplex van buitenaf laten zien en op de bouwhek reclame kunt u een sfeerimpressie van de binnenkant tonen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op om een prijsindicatie te ontvangen voor uw bouwbord, projectbord en/of bouwhek reclame. Onze signspecialisten helpen u graag. Ook als u eerst meer informatie wenst.

Ons werk

Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie van ons werk te krijgen. Of lees hoe andere klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

Klanten over Objekt Reclame

PICNIC Dusseldorf Duitsland

Nogmaals bedankt voor jullie hulp en snelle service vandaag. Iedereen is er super blij mee.

SBB Group BVBA

We wilden onze bedrijfsauto’s bestickeren. Objekt Reclame heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. Cor, bedankt!

Andrea van den Berg – Stucadoorsbedrijf M. van den Berg

Jullie hebben top werk afgeleverd voor de bedrijfswagen!

Frank

Ik ga reclame voor jullie maken! Top! HEEEEL blij met de fotoprint op onze roldeur.

Julia – Historische Vereniging Vlaardingen

We zijn erg blij met het resultaat van het bord. We hebben inmiddels al zoveel positieve reacties gehad. Geweldig!!! Nogmaals hartelijk bedankt voor wederom een mooi bord, de afwerking en jullie professionele aanpak.

Kevin – BasQ kitchen

Echt een super mooie lichtbak en bedankt voor het lassen van de deurgreep en krukken!

Jan – Jan Installatie Techniek

Cor heeft onze autobestickering verzorgd. Vanaf het begin hadden we er een goed gevoel bij. Er werd veel aandacht aan het ontwerp van de bestickering besteed en vragen die we per e-mail stelden werden snel beantwoord.

Het opgeleverde werk voldeed 100% aan onze verwachtingen. Cor was bovendien zeer flexibel, we mochten de bedrijfsauto namelijk op zaterdagavond ophalen. Dat is topservice!

Laura van Wel – Oasen

“Snelle service, heel netjes gewerkt!”

Tijmen en Olaf – T&O Living

Objekt Reclame heeft voor ons doosletters met een frame gemaakt en aan het plafond gemonteerd.
De communicatie verliep prima en Cor was to the point. Bovendien vonden we de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend. Bedankt Objekt Reclame, wij zijn tevreden!

Marco – Vofatec Procesinstallaties

Objekt Reclame bestickert sinds 2004 al onze bedrijfsauto’s naar volle tevredenheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima en afspraken worden netjes nagekomen.

Tom – Picnic

De bestickering van onze PicNic Runners ziet er waanzinnig uit! Heel veel dank!

V. Coffa – Picnic

Nog bedankt voor het werk en jullie enthousiasme. Iedereen is er erg blij mee.

Eefje en Theo – VuurZon

We wilden nieuwe doosletters voor op de gevel van ons bedrijfspand. Objekt Reclame heeft dit keurig verzorgd. Het contact verliep daarbij heel prettig en persoonlijk. Bij de oplevering bleek één kleur niet helemaal overeen te komen met wat we wilden, maar dat werd snel en netjes opgelost. Top!

Rob

Fijn dat de materialen vanmorgen bekeken konden worden en het advies van Jörgen is op prijs gesteld. De aanwezigen zullen een positief voorstel doen aan de VvE en hopelijk kan daarna snel de opdracht gegeven worden.

Mijn waardering voor jullie “niet lullen maar poetsen” aanpak!

Dave – Krabbendam Kadoverpakking

Objekt Reclame heeft bij ons de gevelreclame verzorgd. Daarnaast hebben ze doosletters met DAY and NIGHT verlichting gemaakt en op het dak gemonteerd.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat dat goed overeenkwam met de vooraf gemaakte schets.
Het contact verliep uitstekend en afspraken werden nagekomen. We bevelen Objekt Reclame absoluut aan.

Martijn Beekwilder – Van Blitterswijk eco-mobiliteit

Erg blij met het resultaat! En nu snel de weg op.

W. van Blitterswijk

Geweldig, bedankt allemaal voor het wrappen van onze boot! Super gelopen en super mooi geworden.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Objekt Reclame - Bouwborden
Objekt Reclame - Bouwborden
Objekt Reclame - Bouwborden
Objekt Reclame - Bouwborden