Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Raamfolie » Anti-inkijk folie

Meer privacy met anti-inkijk folie

Als u een pand met veel ramen heeft, is dat prettig voor de hoeveelheid daglicht dat naar binnen schijnt. Maar de ramen zorgen ook voor veel inkijk. Met anti-inkijk folie beperkt u de inkijk en heeft u meer privacy, zonder dat u het uitzicht naar buiten toe verliest.

Soorten anti-inkijk folie

Er zijn verschillende soorten raamfolies tegen inkijk. Ieder met hun unieke eigenschappen.

Spiegelfolie

Spiegelfolie heeft een dubbele werking: het voorkomt inkijk en het reflecteert het zonlicht. Op warme dagen zorgt de spiegelfolie voor verkoeling. Bovendien blijft het zicht naar buiten toe behouden.

Wanneer het binnen lichter is dan buiten, biedt spiegelfolie geen bescherming tegen inkijk. Als het ’s avonds buiten donker is en binnen het licht brandt heeft u dus inkijk.

Zwarte anti-inkijk folie

Deze anti-inkijk folie geeft uw ramen een zwarte tint. Uw bedrijfspand of woning krijgt daardoor een strakke uitstraling. De zwarte folie laat wat minder licht door dan spiegelfolie, waardoor goede binnenverlichting een must is.

Zwarte anti-inkijk folie biedt ook privacy als het binnen lichter is dan buiten. Een belangrijk verschil ten opzichte van spiegelfolie.

One way vision folie

One way vision folie is een raamfolie waarin duizenden kleine gaatjes zitten. De gaatjes zorgen ervoor dat u wel naar buiten kunt kijken, maar van buitenaf niet naar binnen kunt kijken.

Een groot voordeel van one way vision raamfolie is dat u de folie van binnenuit niet op de ramen ziet zitten. Alleen vanaf de buitenzijde is te zien dat er folie op uw ramen zit.

Folies van topkwaliteit

Bij Objekt Reclame werken we alleen met folies van topkwaliteit van bekende merken, zoals 3M. De folies laten niet los en bieden jarenlang bescherming tegen inkijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een prijsindicatie ontvangen om uw ramen met anti-inkijk folie te laten beplakken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct. Ook voor advies staan we u uiteraard graag te woord.

Bekijk ons werk

Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie van ons werk te krijgen of lees hoe onze klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

Klanten over Objekt Reclame

Jan – Jan Installatie Techniek

Cor heeft onze autobestickering verzorgd. Vanaf het begin hadden we er een goed gevoel bij. Er werd veel aandacht aan het ontwerp van de bestickering besteed en vragen die we per e-mail stelden werden snel beantwoord.

Het opgeleverde werk voldeed 100% aan onze verwachtingen. Cor was bovendien zeer flexibel, we mochten de bedrijfsauto namelijk op zaterdagavond ophalen. Dat is topservice!

Laura van Wel – Oasen

“Snelle service, heel netjes gewerkt!”

Frank

Ik ga reclame voor jullie maken! Top! HEEEEL blij met de fotoprint op onze roldeur.

PICNIC Dusseldorf Duitsland

Nogmaals bedankt voor jullie hulp en snelle service vandaag. Iedereen is er super blij mee.

Dave – Krabbendam Kadoverpakking

Objekt Reclame heeft bij ons de gevelreclame verzorgd. Daarnaast hebben ze doosletters met DAY and NIGHT verlichting gemaakt en op het dak gemonteerd.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat dat goed overeenkwam met de vooraf gemaakte schets.
Het contact verliep uitstekend en afspraken werden nagekomen. We bevelen Objekt Reclame absoluut aan.

Tom – Picnic

De bestickering van onze PicNic Runners ziet er waanzinnig uit! Heel veel dank!

Marco – Vofatec Procesinstallaties

Objekt Reclame bestickert sinds 2004 al onze bedrijfsauto’s naar volle tevredenheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima en afspraken worden netjes nagekomen.

Rob

Fijn dat de materialen vanmorgen bekeken konden worden en het advies van Jörgen is op prijs gesteld. De aanwezigen zullen een positief voorstel doen aan de VvE en hopelijk kan daarna snel de opdracht gegeven worden.

Mijn waardering voor jullie “niet lullen maar poetsen” aanpak!

Eefje en Theo – VuurZon

We wilden nieuwe doosletters voor op de gevel van ons bedrijfspand. Objekt Reclame heeft dit keurig verzorgd. Het contact verliep daarbij heel prettig en persoonlijk. Bij de oplevering bleek één kleur niet helemaal overeen te komen met wat we wilden, maar dat werd snel en netjes opgelost. Top!

Martijn Beekwilder – Van Blitterswijk eco-mobiliteit

Erg blij met het resultaat! En nu snel de weg op.

W. van Blitterswijk

Geweldig, bedankt allemaal voor het wrappen van onze boot! Super gelopen en super mooi geworden.

V. Coffa – Picnic

Nog bedankt voor het werk en jullie enthousiasme. Iedereen is er erg blij mee.

Andrea van den Berg – Stucadoorsbedrijf M. van den Berg

Jullie hebben top werk afgeleverd voor de bedrijfswagen!

Kevin – BasQ kitchen

Echt een super mooie lichtbak en bedankt voor het lassen van de deurgreep en krukken!

Tijmen en Olaf – T&O Living

Objekt Reclame heeft voor ons doosletters met een frame gemaakt en aan het plafond gemonteerd.
De communicatie verliep prima en Cor was to the point. Bovendien vonden we de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend. Bedankt Objekt Reclame, wij zijn tevreden!

Julia – Historische Vereniging Vlaardingen

We zijn erg blij met het resultaat van het bord. We hebben inmiddels al zoveel positieve reacties gehad. Geweldig!!! Nogmaals hartelijk bedankt voor wederom een mooi bord, de afwerking en jullie professionele aanpak.

SBB Group BVBA

We wilden onze bedrijfsauto’s bestickeren. Objekt Reclame heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. Cor, bedankt!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Raamdecoratie raambelettering Objekt Reclame
Objekt Reclame - Raamdecoratie
Objekt Reclame - Raamdecoratie
Objekt Reclame - Zonwerende folie