Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Over ons

Waarom kiezen voor Objekt Reclame?

Het aanbod van signmakers en beletteraars is zo groot dat klanten vaak teveel keuze hebben. Laten wij het dan vooral simpel houden; Objekt Reclame biedt hoge kwaliteit signproducten die met zorg zijn gemaakt. Daardoor gaan uw producten lang mee en heeft u er veel plezier van. Voor tijdelijke stickers of reclame zorgen wij ervoor dat de producten eenvoudig te verwijderen zijn.

Met ruim 20 jaar ervaring kunnen we zeggen dat we er wel verstand van hebben. Maar laten we niet naast onze schoenen lopen, want zo zijn we niet. Onze passie is sign en dit laten wij blijken door onze klanten te voorzien van goede producten waardoor klanten graag terugkomen. Als u nog geen idee heeft wat voor product u wilt is dat geen probleem. Wij adviseren graag welk product het beste voor u is.

Dit is hoe wij werken

Om tot goede signproducten te komen, maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal en apparaten. Ons personeel is gepassioneerd en op de hoogte van de laatste sign innovaties. Daarmee waarborgen wij onze hoge kwaliteit en houden wij onze klanten tevreden.

Objekt Reclame helpt graag mee met het bedenken van creatieve signproducten. Ons designteam helpt u graag met de vormgeving, waardoor wij u volledig van dienst kunnen zijn.

Niet goed? Wij maken het goed.

Het kan gebeuren dat uw signproduct een aanvaring heeft gehad met het weer of dat een vandaal uw signproducten vernielt. Door onze reparatieservice zorgen wij ervoor dat uw producten weer stralen als voorheen.

Objekt Reclame komt naar u toe wanneer dat nodig is en zorgt ter plekke dat de reparatie uitgevoerd wordt. Zelfs beschadigingen uit autostickers is te repareren. Heeft uw signproduct een ongelukje gehad? Neem contact met ons op voor onze reparatieservice.

De historie van Objekt Reclame

1990
Even voorstellen: ik ben Cor van der Haar

Van jongs af aan tot 1990 ben ik werkzaam geweest op Recreatiepark IJsseldreef. Toen mijn broer het bedrijf overnam begon ik mijn zoektocht naar waar mijn toekomst zou liggen.

Eerst ben ik aan de slag gegaan bij Straalbedrijf Schep in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar al snel werd duidelijk dat ik meer in de wieg gelegd was als zelfstandig ondernemer. Na een lastige tijd privé en op werkgebied kwam ik mijn huidige partner tegen en zijn we gaan kijken hoe verder.

1993
OBJEKT PRODUKTIES

Mijn maatje van toen had een reclamebureau en daar kwamen steeds meer concrete gesprekken om me eens in die wereld te gaan verdiepen. Ik ben in het diepe gesprongen en heb op 16 september 1993 samen met Hokke en van Helsdingen een V.O.F. begonnen: 'OBJEKT PRODUKTIES'.

De start was pittig. Ik begon echt op nul, geen scholing in die richting maar wel wat klandizie vanuit een bedrijf dat tegen faillissement aan zat. Het eerste adres waar ik van start ging was de garage (42m2) van het bedrijfspand aan de Zuidplaspolderweg 4 te Moordrecht.

1997 / 1998
Eerste personeel en extra kantoorruimte

Al snel werkte ik me een slag in de rondte, kreeg ik de kans om me snel te ontwikkelen en huurde er na een tijdje een kantoortje bij. Inmiddels was ik leerschool geworden voor het Grafisch Lyceum Rotterdam waar Jorg in het schooljaar 1997-1998 stage kwam lopen.

1999
Jorg na stage nu in vaste dienst

Per 6 september 1999 is Jorg, na zijn stage bij ons bedrijf, nu in vaste dienst gekomen. Hij is verantwoordelijk voor het maken van ontwerpen, de besturing van computerprogramma's en machines en het aanbrengen van reclame en folie op auto's en materialen.

2002
Verhuizing naar Ambachtweg 12

Eind 2002 verhuisden we met meerdere bedrijven naar het verzamelpand aan de Ambachtweg 12 te Moordrecht. In die tijd ging ook de samenwerking met H en H niet zo best en besloot ik dat ik alleen verder wilde.

2003
OBJEKT RECLAME B.V.

Dit ging niet zonder slag of stoot maar uiteindelijk is de boel uitgekocht en op 24 maart 2003 ben ik verder gegaan onder de naam OBJEKT RECLAME B.V. Er stonden een paar pittige, maar belangrijke jaren voor de deur.

2008
Uitbreiding van personeel

Met op en af wat stagiaires en Jorg samen ben ik doorgegaan, met wat wisseling van personeel en mijn partner, Elvira, die in 2008 werkzaam werd in het bedrijf. Elvira is er altijd aan de zijlijn. Ze verzorgd de administratie, het reilen en zeilen van de communicatie op de werkvloer en dat de werkplaats schoon is.

2014
Verhuizing naar Ambachweg 4, start Selfstorage Moordrecht

In maart 2014 zijn we verhuisd naar een eigen pand op Ambachtweg 4 te Moordrecht. In het voorste gedeelte van het pand zitten wij als Objekt Reclame en boven is in juni 2014 Selfstorage Moordrecht geopend. Dit bedrijf is samen met mijn broer Johan opgezet.

2019
Mike officieel in dienst

Mike is het vak met de paplepel ingegoten, hij is een geboren wrapper. Nadat hij zijn middelbare school heeft afgerond ging hij naar het Grafisch Lyceum in Rotterdam en heeft daar zijn opleiding gevolgd. Met goed gevolg heeft hij deze opleiding en allerlei cursussen afgerond. Mike is al sinds zijn jonge jaren op de werkvloer te vinden en kwam in september 2019 officieel in dienst bij Objekt Reclame.

2020
Ruud aan het team toegevoegd

Ruud is sinds de zomer van 2020 aan ons team toegevoegd en vindt zijn weg in alle vormen van ontwerp en uitvoering.

2022
Junior Signmaker Daan in dienst bij Objekt Reclame

Daan de Jong is sinds juni 2022 bij Objekt Reclame in dienst gekomen. Hij is geslaagd voor zijn opleiding Signmaker aan het Nimeto en is een welkome nieuwe kracht.