0182 - 371 378
info@objektreclame.nl
Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur

Waarom kiezen voor Objekt Reclame?

Het aanbod van signmakers en beletteraars is zo groot dat klanten vaak teveel keuze hebben. Laten wij het dan vooral simpel houden; Objekt Reclame biedt hoge kwaliteit signproducten die met zorg zijn gemaakt. Daardoor gaan uw producten lang mee en heeft u er veel plezier van. Voor tijdelijke stickers of reclame zorgen wij ervoor dat de producten eenvoudig te verwijderen zijn.

Met ruim 20 jaar ervaring kunnen we zeggen dat we er wel verstand van hebben. Maar laten we niet naast onze schoenen lopen, want zo zijn we niet. Onze passie is sign en dit laten wij blijken door onze klanten te voorzien van goede producten waardoor klanten graag terugkomen. Als u nog geen idee heeft wat voor product u wilt is dat geen probleem. Wij adviseren graag welk product het beste voor u is.

Dit is hoe wij werken

Om tot goede signproducten te komen, maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal en apparaten. Ons personeel is gepassioneerd en op de hoogte van de laatste sign innovaties. Daarmee waarborgen wij onze hoge kwaliteit en houden wij onze klanten tevreden.

Objekt Reclame helpt graag mee met het bedenken van creatieve signproducten. Ons designteam helpt u graag met de vormgeving, waardoor wij u volledig van dienst kunnen zijn.

Niet goed? Wij maken het goed.

Het kan gebeuren dat uw signproduct een aanvaring heeft gehad met het weer of dat een vandaal uw signproducten vernielt. Door onze reparatieservice zorgen wij ervoor dat uw producten weer stralen als voorheen.

Objekt Reclame komt naar u toe wanneer dat nodig is en zorgt ter plekke dat de reparatie uitgevoerd wordt. Zelfs beschadigingen uit autostickers is te repareren. Heeft uw signproduct een ongelukje gehad? Neem contact met ons op voor onze reparatieservice.