0182 - 371 378
info@objektreclame.nl
Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur

Autobelettering 12 nieuwe Volkswagen Transporters voor Mattone Bouwmeesters

Autoreclame Objekt Reclame

Objekt Reclame heeft de 12 nieuwe Volkswagen Transporters voor Mattone Bouwmeesters mogen beletteren. De voorzijde hebben we gewrapt in de kleur Avery Gloss Burgundy, de achterzijde met de Avery 1105 die wij zelf printen. Voor de logo’s hebben wij van dezelfde folies gebruik gemaakt. Zelf zijn we erg trots op het eindresultaat!

Friethuys door muurprint voorzien van een nieuw jasje

Objekt Reclame - Friethuys

Voor Friethuys in Oisterwijk was het tijd voor een nieuw jasje. Een nieuwe uitstraling die aansluit bij de ambachtelijke frietjes die er gemaakt worden. Objekt Reclame werd gevraagd om het vernieuwde Friethuys een nieuwe aankleding te geven. Muurprint: hygiënisch en een mooie oplossing Omdat hygiëne hoog in het vaandel staat, is er gekozen voor dibond panelen die voorzien zijn van een full …

Verder lezenFriethuys door muurprint voorzien van een nieuw jasje

Muurstickers maken het af

Objekt Reclame - Fintrex

Door het doortrekken van de huisstijl naar het kantoor hebben wij voor meer sfeer gezorgd bij Fintrex. Van stickers op de muren tot een full color op de deuren: het gehele kantoor ziet kleur.

Hoera, een nieuwe website!

Door de nieuwe website kunnen wij vaker updates plaatsen in het portfolio en houden wij onze klanten op de hoogte door berichten in de blog. Ook kunnen er gemakkelijk nieuwe signproducten toegevoegd worden, waardoor onze klanten helemaal op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.