Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Gevelreclame

Gevelreclame maakt uw bedrijf zichtbaar

Met gevelreclame zorgt u ervoor dat uw bedrijf beter opvalt en bovendien gemakkelijker te vinden is voor relaties die bij u op bezoek komen. U kunt de zichtbaarheid nog verder vergroten door voor verlichte reclame te kiezen. De reclame op de gevel kan daarbij direct of indirect worden verlicht. Zo is uw bedrijf dag en nacht zichtbaar.

Vormen van gevelreclame

Reclame op de gevel is leverbaar in diverse vormen:

Freesletters

Freesletters worden veel toegepast om de bedrijfsnaam op de gevel te beletteren. De letters zijn leverbaar in aluminium, aluminium sandwichmateriaal, rvs, acrylaat (kunststof), dibond, trespa en PVC.

Doosletters

Doosletters zorgen door hun breedte voor diepte in de reclameboodschap. Wilt u dat uw boodschap 24/7 zichtbaar is?
Kies dan voor onze letters met ingebouwde ledverlichting.

Lichtbakken

In tegenstelling tot doosletters, bestaan lichtbakken uit één geheel. De mogelijkheden qua vormen zijn zeer divers: rechthoekig, rond, ovaal, een kubusvorm of een lichtbak in de vorm van uw logo? Alles is mogelijk.

Reclameborden

Reclameborden zijn ideaal voor het informeren van voorbijgangers over de diensten die u levert of wat uw bedrijf uniek maakt. De borden bieden voldoende ruimte om uw boodschap overzichtelijk en duidelijk te communiceren.

Spandoeken

Spandoeken vormen een ideale oplossing voor gevelreclame wanneer u regelmatig de reclameboodschap wilt verwisselen. De basis is vaak een stalen frame waarin het doek gemonteerd wordt.

Verlichte en onverlichte gevelreclame

Sommige vormen van gevelreclame, zoals doosletters en lichtbakken, kunnen van ingebouwde ledverlichting worden voorzien. Freesletters, reclameborden en spandoeken kunnen indirect worden verlicht.

Bovendien kunnen we de freesletters met afstandhouders een stukje van de muur af monteren. Zo ontstaat er diepte in uw boodschap en krijgt uw gevelreclame een stijlvolle uitstraling.

Zo pakken we het aan

Indien u een offerte bij ons opvraagt, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Na ontvangst van uw orderaanvraag plannen we een afspraak bij u in om uw gevel te bekijken en uw wensen en behoeften te inventariseren.
  • Vervolgens ontvangt u een offerte.
  • Bij akkoord op de offerte levert u eventuele benodigde bestanden aan (bijvoorbeeld van uw logo) in PDF, AI of EPS.
  • Wij leveren een conceptontwerp aan.
  • Na goedkeuring van het conceptontwerp produceren en monteren we uw reclame.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelreclame? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct.

Gevelreclame en vergunningen

Omdat reclame op de gevel de buitenkant van uw bedrijfspand verandert, heeft u een vergunning nodig om de reclame te mogen plaatsen. We helpen u hierbij door na akkoord op het conceptontwerp een tekening met alle technische details aan te leveren die u aan de gemeente kunt overhandigen. Daarmee voorkomt u vervelende discussies achteraf.

De effectiviteit van uw reclame vergroten

Hoewel uw bedrijfsnaam en/of logo op de gevel uw bedrijf zichtbaar maakt, is het belangrijk dat de boodschap van de gevelreclame overeenkomt met uw andere communicatie uitingen.

Objekt Reclame kan u hierin ondersteunen, doordat we het gehele ontwerp, productie en montageproces voor alle vormen van signing in eigen huis beheren.

Heeft u naast reclame op de gevel ook behoefte aan andere vormen van effectieve reclame? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor een totaaloplossing. Uiteraard staan we ook voor u klaar als u die behoefte niet heeft en u zich op gevelreclame wilt focussen.

Werk waar we trots op zijn

Bekijk de onderstaande foto’s voor enkele voorbeelden van opgeleverd werk, of lees hoe klanten de samenwerking met Objekt Reclame hebben ervaren.

Wat zeggen onze klanten?

Rob

Fijn dat de materialen vanmorgen bekeken konden worden en het advies van Jörgen is op prijs gesteld. De aanwezigen zullen een positief voorstel doen aan de VvE en hopelijk kan daarna snel de opdracht gegeven worden.

Mijn waardering voor jullie “niet lullen maar poetsen” aanpak!

Dave – Krabbendam Kadoverpakking

Objekt Reclame heeft bij ons de gevelreclame verzorgd. Daarnaast hebben ze doosletters met DAY and NIGHT verlichting gemaakt en op het dak gemonteerd.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat dat goed overeenkwam met de vooraf gemaakte schets.
Het contact verliep uitstekend en afspraken werden nagekomen. We bevelen Objekt Reclame absoluut aan.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Lichtreclame gevelreclame binnen Objekt Reclame
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Gevelbelettering