Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Raamfolie » Inbraakwerende folie

Inbraakwerende folie

Als ondernemer werkt u dag in dag uit aan het succes van uw bedrijf. Daarom is het des te zuurder als een inbreker er met uw waardevolle spullen of contant geld vandoor gaat. Om de kans op een succesvolle inbraak zo klein mogelijk te maken is goede beveiliging belangrijk.

Niet alleen met een alarmsysteem en goede sloten, maar ook door inbraakwerende folie op uw ramen aan te brengen. Dit soort folie wordt ook wel inbraakvertragende folie genoemd. Een inbraak uitsluiten is immers niet mogelijk, maar vertragen kan wel.

Voordelen van inbraakwerende folie

  • De folie versterkt het raam waardoor het lastiger is om het glas kapot te maken. Inbrekers zullen daardoor sneller opgeven of geheel afzien van een inbraakpoging.
  • De folie houdt glasscherven buiten doordat de folie aan de binnenzijde van het raam wordt aangebracht. Daardoor beperkt u het schoonmaakwerk bij breuk van uw ramen.
  • Inbraakwerende folie is leverbaar met inkijkwerende eigenschappen. Daardoor zijn uw waardevolle spullen van buitenaf minder goed zichtbaar en neemt de kans op inbraak verder af. Goed om te weten: inbraakwerende folie is ook leverbaar met zonwerende en anti-graffiti eigenschappen.
  • De kans op lichamelijk letsel als gevolg van rondvliegend of versplinterd glas is kleiner.

Foliediktes en tinten

Inbraakwerende folie is leverbaar in 4, 7 en 12 micrometer dikte. Iedere dikte heeft een versterkende werking op het glas. Hoe dikker, hoe beter het glas is beschermd. Naast de dikte van de inbraakvertragende folie heeft u ook keus uit verschillende tinten:

  • Zilver glimmend
  • Zilver mat
  • Transparant/helder

Afhankelijk van de situatie en uw wensen kunnen wij u adviseren over de dikte en de tint die voor u het beste is. Om de kwaliteit van de inbraakwerende folie te waarborgen werken we alleen met topmerken, zoals 3M. U kunt er dus op rekenen dat u jarenlang geen omkijken heeft naar de folie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een prijsindicatie ontvangen om uw ramen met inbraakwerende folie te laten beplakken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct. Ook voor advies staan we u uiteraard graag te woord.

Klanten over Objekt Reclame

Wat zeggen onze klanten?

Julia – Historische Vereniging Vlaardingen

We zijn erg blij met het resultaat van het bord. We hebben inmiddels al zoveel positieve reacties gehad. Geweldig!!! Nogmaals hartelijk bedankt voor wederom een mooi bord, de afwerking en jullie professionele aanpak.

Andrea van den Berg – Stucadoorsbedrijf M. van den Berg

Jullie hebben top werk afgeleverd voor de bedrijfswagen!

Eefje en Theo – VuurZon

We wilden nieuwe doosletters voor op de gevel van ons bedrijfspand. Objekt Reclame heeft dit keurig verzorgd. Het contact verliep daarbij heel prettig en persoonlijk. Bij de oplevering bleek één kleur niet helemaal overeen te komen met wat we wilden, maar dat werd snel en netjes opgelost. Top!

Frank

Ik ga reclame voor jullie maken! Top! HEEEEL blij met de fotoprint op onze roldeur.

W. van Blitterswijk

Geweldig, bedankt allemaal voor het wrappen van onze boot! Super gelopen en super mooi geworden.

Rob

Fijn dat de materialen vanmorgen bekeken konden worden en het advies van Jörgen is op prijs gesteld. De aanwezigen zullen een positief voorstel doen aan de VvE en hopelijk kan daarna snel de opdracht gegeven worden.

Mijn waardering voor jullie “niet lullen maar poetsen” aanpak!

Dave – Krabbendam Kadoverpakking

Objekt Reclame heeft bij ons de gevelreclame verzorgd. Daarnaast hebben ze doosletters met DAY and NIGHT verlichting gemaakt en op het dak gemonteerd.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat dat goed overeenkwam met de vooraf gemaakte schets.
Het contact verliep uitstekend en afspraken werden nagekomen. We bevelen Objekt Reclame absoluut aan.

Tom – Picnic

De bestickering van onze PicNic Runners ziet er waanzinnig uit! Heel veel dank!

Tijmen en Olaf – T&O Living

Objekt Reclame heeft voor ons doosletters met een frame gemaakt en aan het plafond gemonteerd.
De communicatie verliep prima en Cor was to the point. Bovendien vonden we de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend. Bedankt Objekt Reclame, wij zijn tevreden!

Marco – Vofatec Procesinstallaties

Objekt Reclame bestickert sinds 2004 al onze bedrijfsauto’s naar volle tevredenheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima en afspraken worden netjes nagekomen.

Jan – Jan Installatie Techniek

Cor heeft onze autobestickering verzorgd. Vanaf het begin hadden we er een goed gevoel bij. Er werd veel aandacht aan het ontwerp van de bestickering besteed en vragen die we per e-mail stelden werden snel beantwoord.

Het opgeleverde werk voldeed 100% aan onze verwachtingen. Cor was bovendien zeer flexibel, we mochten de bedrijfsauto namelijk op zaterdagavond ophalen. Dat is topservice!

V. Coffa – Picnic

Nog bedankt voor het werk en jullie enthousiasme. Iedereen is er erg blij mee.

Laura van Wel – Oasen

“Snelle service, heel netjes gewerkt!”

PICNIC Dusseldorf Duitsland

Nogmaals bedankt voor jullie hulp en snelle service vandaag. Iedereen is er super blij mee.

SBB Group BVBA

We wilden onze bedrijfsauto’s bestickeren. Objekt Reclame heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. Cor, bedankt!

Kevin – BasQ kitchen

Echt een super mooie lichtbak en bedankt voor het lassen van de deurgreep en krukken!

Martijn Beekwilder – Van Blitterswijk eco-mobiliteit

Erg blij met het resultaat! En nu snel de weg op.