Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Voertuigreclame

Voertuigreclame

Voertuigen die u zakelijk gebruikt zijn een ideaal middel om de producten en/of diensten van uw bedrijf te promoten. Met goed doordachte voertuigreclame trekt u namelijk de aandacht van uw doelgroep, waardoor u uw naamsbekendheid en de kans op nieuwe klanten vergroot.

Objekt Reclame helpt u graag met de voertuigreclame voor uw bedrijf. Het maakt ons daarbij niet uit of het om één auto of een compleet wagenpark gaat. Klik op een van de onderstaande reclamemogelijkheden voor meer informatie. Weet u al wat uw wilt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct.

Mogelijkheden voor voertuigenreclame

Auto bestickeren

Bij autobestickering wordt uw auto voorzien van reclame geheel in de huisstijl van uw bedrijf. We bestickeren niet alleen personenauto’s, maar ook bestelauto’s en bestelbussen.

Meer informatie

Auto wrappen

Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, is het geheel of gedeeltelijk inpakken van uw voertuig met folie. Een full colour carwrap in de huisstijl van uw bedrijf is ook mogelijk.

Meer informatie

Fleetmarking

Met fleetmarking zorgt u ervoor dat uw complete wagenpark als reclamemiddel wordt ingezet. Wij doen dit ook voor ambulances en politie- en brandweervoertuigen.

Meer informatie

Magneetplaten

Magneetplaten zijn de ideale oplossing voor als u het niet prettig vindt om permanent met een reclameboodschap op uw voertuig rond te rijden.

Meer informatie

Vrachtwagenreclame

Door hun omvang zijn vrachtwagens ideaal om uw reclameboodschap bij uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Goed om te weten: wij houden rekening met de verplichte contourmarkering.

Meer informatie

Aanhangerbelettering

Als u vaak goederen vervoert, is het een gemiste kans als u uw aanhanger, oplegger of trailer niet als reclamemiddel benut. We verzorgen zowel permante als tijdelijke bestickering.

Meer informatie

Touringcarbelettering

Met uw touringcar legt u vele kilometers af. Daarom is het een ideaal middel om te bestickeren met een reclameboodschap om uw producten en/of diensten te promoten.

Meer informatie

Andere vormen van bestickering

Naast voertuigreclame verzorgen we ook andere vormen van bestickering:

Autoruiten blinderen

Met geblindeerde of getinte autoruiten heeft u meer privacy. Bovendien zorgt de folie ervoor dat u minder last van zonlicht heeft en wordt het minder snel warm in uw auto.

Meer informatie

Lakbeschermfolie

Lakschade door steenslag en krassen kan een doorn in het oog zijn. Met lakbeschermfolie kunnen we schade voorkomen. De folie is transparant waardoor hij nauwelijks zichtbaar is.

Meer informatie

Reflecterende folie

We kunnen alle soorten voertuigen van reflecterende folie voorzien, zodat ze beter opvallen in het verkeer. Indien gewenst kunnen we ook reflecterende letters aanbrengen.

Meer informatie

Boot wrappen

Naast voertuigen kunt u bij ons ook terecht voor het wrappen van uw boot. Door hem gedeeltelijk met folie in te pakken krijgt uw boot de gewenste uitstraling.

Meer informatie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw organisatie op het gebied van voertuigreclame kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct.

Werk waar we trots op zijn

Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie van ons werk te krijgen of lees hoe onze klanten de samenwerking hebben ervaren.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Autobestickering Mattone Volkswagen
Ferrari laten wrappen
Objekt Reclame - Carwrapping
Autoreclame bedrijfswagenreclame Objekt Reclame
Objekt Reclame - Carwrapping
Objekt Reclame - Vrachtwagenreclame
Objekt Reclame - Carwrapping Ferrari
Autowrap Ferrari carwrap
Objekt Reclame - Autobelettering