Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Spandoeken

Spandoeken op maat laten maken

Full color reclame spandoeken zijn ideaal om de zichtbaarheid van uw producten en/of diensten te vergroten. Bovendien kunt u ze overal toepassen. Bijvoorbeeld op de gevel, de parkeerplaats en op het dak.

Als u voor een spandoek met frame kiest, kunt u eenvoudig afwisselen tussen verschillende spandoeken. Handig als u bijvoorbeeld wisselende reclameboodschappen wilt communiceren.

Bij Objekt Reclame maken we alle spandoeken op maat. We kunnen al het werk uit handen nemen, van het ontwerp tot de productie en de montage.

Objekt Reclame - Spandoeken

Soorten spandoeken

We leveren spandoeken van hoge kwaliteit zeildoek die zelfs in direct zonlicht jarenlang mooi blijven. Komt het reclame spandoek op een plek te hangen waar het hard waait? Dan adviseren we om voor meshdoek te kiezen.

In een meshdoek zitten kleine gaatjes waardoor de wind minder grip op het spandoek krijgt. Ideaal als u bijvoorbeeld een spandoek voor een strandtent of bouwplaats wilt laten maken.

Spandoeken met frame

Spandoeken kunnen met twee verschillende frames worden geleverd: een aluminium buizenframe (ook wel pace frame genoemd) of een kliklijst. Allebei de frames bieden als voordeel dat u het frame kunt laten hangen als u een nieuw spandoek wilt plaatsen. Daardoor is spandoekreclame kostentechnisch gezien een interessante oplossing om uw bedrijf te promoten.

Offerte voor spandoeken op maat

Professionele spandoekreclame is altijd maatwerk. De afmetingen van het spandoek, het materiaal waarvan het doek is gemaakt en het frame hebben allemaal invloed op de prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten voor een spandoek op maat. Weet u al wat u wilt? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Voorbeelden van reclame spandoeken

Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie van de door ons gemaakte reclame spandoeken te krijgen. Of lees hoe andere klanten de samenwerking met ons hebben ervaren.

Klanten over Objekt Reclame

Marco – Vofatec Procesinstallaties

Objekt Reclame bestickert sinds 2004 al onze bedrijfsauto’s naar volle tevredenheid. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is prima en afspraken worden netjes nagekomen.

SBB Group BVBA

We wilden onze bedrijfsauto’s bestickeren. Objekt Reclame heeft dit naar volle tevredenheid gedaan. Cor, bedankt!

Rob

Fijn dat de materialen vanmorgen bekeken konden worden en het advies van Jörgen is op prijs gesteld. De aanwezigen zullen een positief voorstel doen aan de VvE en hopelijk kan daarna snel de opdracht gegeven worden.

Mijn waardering voor jullie “niet lullen maar poetsen” aanpak!

PICNIC Dusseldorf Duitsland

Nogmaals bedankt voor jullie hulp en snelle service vandaag. Iedereen is er super blij mee.

Julia – Historische Vereniging Vlaardingen

We zijn erg blij met het resultaat van het bord. We hebben inmiddels al zoveel positieve reacties gehad. Geweldig!!! Nogmaals hartelijk bedankt voor wederom een mooi bord, de afwerking en jullie professionele aanpak.

Tijmen en Olaf – T&O Living

Objekt Reclame heeft voor ons doosletters met een frame gemaakt en aan het plafond gemonteerd.
De communicatie verliep prima en Cor was to the point. Bovendien vonden we de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend. Bedankt Objekt Reclame, wij zijn tevreden!

W. van Blitterswijk

Geweldig, bedankt allemaal voor het wrappen van onze boot! Super gelopen en super mooi geworden.

Kevin – BasQ kitchen

Echt een super mooie lichtbak en bedankt voor het lassen van de deurgreep en krukken!

Martijn Beekwilder – Van Blitterswijk eco-mobiliteit

Erg blij met het resultaat! En nu snel de weg op.

Andrea van den Berg – Stucadoorsbedrijf M. van den Berg

Jullie hebben top werk afgeleverd voor de bedrijfswagen!

Eefje en Theo – VuurZon

We wilden nieuwe doosletters voor op de gevel van ons bedrijfspand. Objekt Reclame heeft dit keurig verzorgd. Het contact verliep daarbij heel prettig en persoonlijk. Bij de oplevering bleek één kleur niet helemaal overeen te komen met wat we wilden, maar dat werd snel en netjes opgelost. Top!

Frank

Ik ga reclame voor jullie maken! Top! HEEEEL blij met de fotoprint op onze roldeur.

Laura van Wel – Oasen

“Snelle service, heel netjes gewerkt!”

Jan – Jan Installatie Techniek

Cor heeft onze autobestickering verzorgd. Vanaf het begin hadden we er een goed gevoel bij. Er werd veel aandacht aan het ontwerp van de bestickering besteed en vragen die we per e-mail stelden werden snel beantwoord.

Het opgeleverde werk voldeed 100% aan onze verwachtingen. Cor was bovendien zeer flexibel, we mochten de bedrijfsauto namelijk op zaterdagavond ophalen. Dat is topservice!

Dave – Krabbendam Kadoverpakking

Objekt Reclame heeft bij ons de gevelreclame verzorgd. Daarnaast hebben ze doosletters met DAY and NIGHT verlichting gemaakt en op het dak gemonteerd.

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat dat goed overeenkwam met de vooraf gemaakte schets.
Het contact verliep uitstekend en afspraken werden nagekomen. We bevelen Objekt Reclame absoluut aan.

V. Coffa – Picnic

Nog bedankt voor het werk en jullie enthousiasme. Iedereen is er erg blij mee.

Tom – Picnic

De bestickering van onze PicNic Runners ziet er waanzinnig uit! Heel veel dank!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Objekt Reclame - Spandoeken
Objekt Reclame - Spandoeken
Objekt Reclame - Spandoeken
Objekt Reclame - Bouwborden
Objekt Reclame - Spandoeken