Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Lichtbakken

Professionele lichtbakken met duurzame ledverlichting

Met een lichtbak op het dak of op de gevel van uw bedrijfspand vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf. Ook als de zon onder gaat. Relaties kunnen uw pand makkelijker vinden en u trekt de aandacht van potentiële klanten die uw pand passeren.

Bij Objekt Reclame produceren we de lichtbakken in eigen huis. U kunt er dus op rekenen dat u een kwaliteitsproduct geleverd krijgt dat jarenlang mee gaat. Ook op het gebied van verlichting. Al onze lichtbakken worden namelijk standaard van duurzame ledverlichting voorzien.

Vormen en kleurmogelijkheden

Een rechthoekige lichtbak? Of toch liever een ronde, ovale of speciale vorm? Het is allemaal mogelijk. Datzelfde geldt voor de kleurkeuze. We kunnen uw lichtbak in iedere gewenste RAL kleur leveren. Bekijk de onderstaande foto’s voor enkele voorbeelden van opgeleverde lichtbakken.

Rechthoekig

Lichtbakken reclame op de gevel objekt reclame

Letters

Rond

Onderhoudsvrije lichtbakken

Al onze lichtbakken zijn voorzien van een geanodiseerd aluminiumframe, waardoor ze goed bestand zijn tegen corrosie. Uw reclameboodschap wordt op een acrylaatplaat aangebracht en vervolgens in het aluminiumframe gemonteerd.

Zon, regen, sneeuw en wind? Uw lichtbak is er uitstekend tegen bestand en bovendien onderhoudsvrij!

Afmetingen en montagemogelijkheden

In principe is iedere lichtbak maatwerk en kunt u het qua afmetingen zo gek maken als dat u zelf wilt. Voor wat betreft de diepte hanteren we een minimum van 10 centimeter. Minder diep is niet aan te raden, doordat de verlichting anders te dicht op het oppervlak van de lichtbak schijnt.

De meeste bedrijven kiezen ervoor om hun lichtbak op de gevel te monteren, maar montage op het dak (met een frame) of haaks op de muur is ook mogelijk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u een offerte bij ons aanvraagt, kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Doorgaans nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te inventariseren. Ook bespreken we vanaf welke afstand uw boodschap leesbaar moet zijn.
  • We maken een conceptontwerp en leggen het, inclusief een vrijblijvende offerte, ter goedkeuring aan u voor.
  • Na akkoord op de offerte plannen we de productie in, alsook een montageafspraak.

Weet u al hoe uw lichtbak eruit moet komen te zien en wilt u een offerte ontvangen? Of heeft u eerst behoefte aan advies? Neem contact met ons op.

Lichtbakken en vergunningen

Doordat lichtbakken de uitstraling van een bedrijfspand veranderen, heeft u een vergunning nodig om ze te mogen plaatsen. Geen zorgen, wij helpen u hierbij.

Na akkoord op het conceptontwerp van uw lichtbak ontvangt u een tekening met de technische specificaties die u bij de gemeente kunt aanleveren. Zo weet de gemeente precies wat u wilt, is de vergunning snel geregeld en voorkomt u gedoe achteraf.

Bekijk ons portfolio

Bekijk de onderstaande foto’s om een impressie te krijgen van de door ons geleverde lichtbakken.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Gevelbelettering
Objekt Reclame - Reclameborden
Objekt Reclame - Lichtbakken
Doosletters direct verlicht frame Objekt Reclame Alexandrium