Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Doosletters

Doosletters

Met doosletters (ook wel 3D letters genoemd) vergroot u de zichtbaarheid van uw bedrijf. Of u nu uw bedrijfsnaam, slogan of alleen uw logo op de gevel wilt hebben, alles is mogelijk. En omdat Objekt Reclame de letters in eigen fabriek produceert, profiteert u van scherpe prijzen en standaard 2 jaar garantie.

Verlichte en onverlichte doosletters

We leveren doosletters in vijf verschillende uitvoeringen. De verlichte letters worden van ledverlichting voorzien. NEON verlichting is ook mogelijk, maar dit is in verhouding met led aan de dure kant.

Directe verlichting

Doosletters direct verlicht

Hierbij wordt de verlichting in de letters naar de voorkant gericht, waardoor ze zeer goed zichtbaar zijn.

Indirecte verlichting

Letters indirect verlicht

De verlichting in de letters wordt naar achteren (naar de muur) gericht. Daardoor ontstaat er een stijlvolle indirecte verlichting.

DAY and NIGHT verlichting

De DAY and NIGHT doosletter is een zwarte letter overdag, maar als het licht aan gaat wordt de voorplaat van de letter wit. DAY and NIGHT letters geven daardoor een luxe aanblik aan uw pand.

Bulb ledverlichting (ook wel circusverlichting genoemd)

Bulb verlichting circusverlichting letters Objekt Reclame

De letters worden van een reeks kleine ledlampjes voorzien. Je komt dit type verlichting vaak op kermissen tegen. Bulb ledverlichting is voor binnen- en buitengebruik.

Onverlichte letters

Als u geen behoefte aan verlichte doosletters heeft, dan kunnen we onverlichte letters produceren.

Soorten materialen, kleuren en montage

Bij Objekt Reclame produceren we hoofdzakelijk aluminium doosletters. Dat komt omdat aluminium in elke gewenste RAL kleur kan worden gespoten en omdat het bestand is tegen alle weersomstandigheden.

RVS letters zijn ook mogelijk, maar RVS is niet geschikt voor als u met uw bedrijf in een kustgebied gevestigd bent. Het kustklimaat kan namelijk voor corrosie zorgen.

Voor wat betreft de montage van de letters zijn er 3 opties:

  • Rechtstreeks op de muur
  • Op een frame dat we aan de muur monteren
  • Op een frame dat we op het dak monteren

Afmetingen

Onverlichte doosletters kunnen we vanaf een dikte van 30 millimeter leveren. Verlichte letters zijn leverbaar vanaf 80 millimeter. Qua breedte en hoogte kunnen we in principe alle klanten op. U vraagt, wij maken het!

Doosletters prijzen

Doordat we de doosletters in eigen huis produceren, kunnen we zeer concurrerende prijzen aanbieden. Letters met verlichting zijn leverbaar vanaf € 100,-. Letters zonder verlichting vanaf € 65,-.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u een offerte bij ons aanvraagt, kunt u het volgende verwachten:

  • We nemen contact met u op om uw wensen te inventariseren en uw gevel en/of dak te bekijken. We inventariseren onder andere de gewenste boodschap, de kleuren en het materiaal waarvan de letters gemaakt moeten worden. Ook bespreken we vanaf welke afstand uw boodschap leesbaar moet zijn.
  • We sturen u een conceptontwerp van de te maken doosletters, inclusief een vrijblijvende offerte.
  • Na akkoord op de offerte plannen we de productie in, alsook een montageafspraak.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons direct.

Doosletters en vergunningen

Doosletters veranderen de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarom heeft u een vergunning nodig om ze te mogen plaatsen. Objekt Reclame helpt u hierbij.

Na akkoord op het conceptontwerp leveren we een tekening met technische specificaties aan die u aan de gemeente kunt overleggen. Zo voorkomt u gedoe achteraf.

Ons werk

Bekijk de onderstaande afbeeldingen om een impressie van ons werk te krijgen, of lees hoe klanten de samenwerking met Objekt Reclame hebben ervaren.

Wat zeggen onze klanten?

Tijmen en Olaf – T&O Living

Objekt Reclame heeft voor ons doosletters met een frame gemaakt en aan het plafond gemonteerd.
De communicatie verliep prima en Cor was to the point. Bovendien vonden we de verhouding tussen prijs en kwaliteit uitstekend. Bedankt Objekt Reclame, wij zijn tevreden!

Eefje en Theo – VuurZon

We wilden nieuwe doosletters voor op de gevel van ons bedrijfspand. Objekt Reclame heeft dit keurig verzorgd. Het contact verliep daarbij heel prettig en persoonlijk. Bij de oplevering bleek één kleur niet helemaal overeen te komen met wat we wilden, maar dat werd snel en netjes opgelost. Top!

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Gevelreclame Doosletters Objekt Reclame
Doosletters Gevelreclame Objekt Reclame
Objekt Reclame - Lichtbakken