Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Fotobehang en muurprint

Creëer sfeer door groot formaat fotobehang

Een kantoor of vergaderruimte net een tikkeltje anders maken? Met het fotobehang van Objekt Reclame komt de gewenste sfeer er pas echt in. Het behang wordt hoogwaardig full color geprint. Om de print te beschermen tegen (oppervlakkige) krassen en stoten wordt het geheel voorzien van een beschermlaag. Met fotobehang zijn de mogelijkheden eindeloos. Uw klanten zullen in ieder geval hun ogen uitkijken.

Objekt Reclame zorgt ervoor dat uw wanden mooi behangen worden. Daarbij wordt er gelet op oneffenheden: lichtschakelaars en stopcontacten worden gedemonteerd en na belettering teruggeplaatst. Vaker wanden veranderen? Dan is een spansysteem of dibond paneel wellicht een betere oplossing.

Ook leverbaar: Deurprints en full color deurfolie
Naast fotobehang is het ook mogelijk om binnendeuren en buitendeuren te voorzien van folie. Denk niet alleen aan kantoordeuren, ook roldeuren worden eenvoudig door Objekt Reclame voorzien van folie. Met speciale folies is het zelfs mogelijk om een binnendeur volledig te wrappen in diverse kleuren, houtreliëfs en zelfs aluminiumreliëfs. Liever een full color geprinte afbeelding op uw deur? Dat kan natuurlijk ook.

Vrijblijvend advies, betaalbare signproducten en kwaliteitswerk
Neem contact op met Objekt Reclame voor vrijblijvend advies over fotobehang en deurprints. Wij helpen u graag met de uitvoering van prachtige reclame. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Muurdecoratie fotobehang Objekt Reclame
Objekt Reclame - Fotobehang en muurprint
Objekt Reclame - Fotobehang en muurprint
Muurdecoratie fotoprint Objekt Reclame
Fotobehang Muurprint Fotoprint Objekt Reclame
Objekt Reclame - Fotobehang en muurprint