Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Signproducten » Bedrijfsreclame » Reclamezuilen

Reclamezuilen

Reclamezuilen trekken de aandacht van potentiële klanten en wijzen uw bezoekers de weg. Ook als het donker is. Onze reclamezuilen kunnen namelijk, indien gewenst, van ledverlichting worden voorzien. De zuilen bestaan uit een aluminium frame met (naar keuze) een kunststof of aluminium paneel aan beide kanten. Het geheel zorgt voor een strakke en professionele uitstraling.

Bedrukkingsmogelijkheden

Met de bedrukking kunt u alle klanten op. Van een reclamezuil met enkel een logo, tot full color bedrukte zuilen. Ook leveren wij reclamezuilen waarvan de bedrukking kan worden gewijzigd. Dat is praktisch als het bijvoorbeeld om zuilen voor bedrijfsverzamelpanden gaat waarop bedrijfsnamen toegevoegd en verwijderd moeten worden.

Vormen en verankering

We leveren vlakke en ovale reclamezuilen. De zuilen kunnen op twee manieren in de grond verankerd worden. De meest voorkomende manier is met voetplaten die in de grond worden ingegraven. De tweede optie is om een gat in de grond te graven dat met beton wordt afgestort.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Indien u een offerte bij ons aanvraagt kunt u het volgende verwachten:

  • Doorgaans nemen we binnen 24 uur contact met u op om uw wensen te inventariseren.
  • We maken een conceptontwerp en leggen het ontwerp, inclusief offerte, aan u voor.
  • Na akkoord op het ontwerp en de offerte plannen we de productie en de montageafspraak in.

Weet u al hoe uw reclamezuil eruit moet komen te zien en wilt u een offerte ontvangen? Of heeft u eerst behoefte aan advies? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Objekt Reclame - Reclameborden