Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur
U bent hier: Objekt Reclame » Aanleverinstructies

Instructies voor het aanleveren van bestanden

Om het beste eindresultaat te krijgen, hebben wij de juiste bestanden nodig. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor de aanlevering van de juiste bestanden, maar dat wil nog niet zeggen dat wij u niet een handje willen helpen. Lees daarom onze instructies voor het aanleveren van bestanden.

Afbeeldingen aanleveren

Bij het aanleveren van afbeeldingen geldt: hoe groter de afbeelding hoe beter. Vaak is een resolutie van 150 dpi voldoende. Lever bij voorkeur de beelden aan in de kleurstelling CMYK.

Logo's aanleveren

Voor het aanleveren van logo’s gebruiken wij het liefst vectorbestanden. Dit zijn veelal bestanden die aangeleverd worden in de formaten: .eps, .ai en .cdr.

Teksten aanleveren

Als er gebruik wordt gemaakt van een specifiek lettertype dan kunt u deze ook aanleveren. Lettertypes kunnen op Windows computers gevonden worden in C:\Windows\Fonts of op Apple computers in ~/Library/Fonts/.

Bestanden digitaal aanleveren

Bestanden kunt u ons digitaal toesturen per e-mail via info@objektreclame.nl. Mocht het bestand te groot zijn, maak dan gebruik van WeTransfer.com.

Komt u er nog niet helemaal uit of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder! Wij zijn te bereiken op 0182 – 371 378.