0182 - 371 378
info@objektreclame.nl
Ma - Vr: 07.30 - 16.30 uur

Belettering voor uw
aanhangwagen, trailer of oplegger

Als u vaak iets te vervoeren heeft is belettering op uw trailer of aanhangwagen een opvallend reclamemiddel. Bij Objekt Reclame kunt u terecht voor trailerbelettering en aanhangwagenbelettering. Vakkundig beletteren wij uw trailer volledig of gedeeltelijk met stickerfolie van hoge kwaliteit. Daardoor is de belettering een langdurige tijd houdbaar en weerbestendig.

Tijdelijke belettering ter promotie
Mocht u voor een promotie een tijdelijke belettering willen, dan houden wij daar rekening mee. Wij zorgen ervoor dat er een folie wordt gebruikt met een kortere houdbaarheid en die eenvoudig te verwijderen is van uw trailer.

Houdt rekening met contourmarkering
Tijdens het ontwerp of uitvoeren van uw belettering houden wij rekening met de verplichte contourmarkering voor op uw trailer. Objekt Reclame voorziet uw trailer met de countermarkering die op iedere hoek goed reflecteert. Daardoor is uw reclame alsnog optimaal zichtbaar en kunt u veilig de weg op.

Vrijblijvend advies, betaalbare signproducten en kwaliteitswerk
Objekt Reclame heeft jarenlange ervaring en biedt scherpe prijzen voor topkwaliteit. Wij voorzien uw trailer of aanhangwagen graag met een bijpassende belettering. Neem contact met ons op voor meer informatie.